ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ - ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ


Ημερομηνία: Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016
Ώρα: 16:40 — 18:00
Αίθουσα: 010 (κτήριο ΚΟΔ 07)
Γλώσσα: Ελληνικά
Εκπαιδεύτρια: Κάλια Δημητριάδου, Εκτελεστική Διευθύντρια, Kalys Solutions Ltd

 

BaSE Project- Become a Successful Entrepreneur
Το ΒaSE αποτελεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο έχει επιχορηγηθεί στα πλαίσια του Erasmus+ , το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εκπαίδευση, την κατάρτιση και την νεολαία. Στόχος του BaSE, είναι να παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση στους νέους οι οποίοι επιθυμούν να δημιουργήσουν δική τους επιχείρηση καθώς επίσης και σε αυτούς που θέλουν να αναπτύξουν την υφιστάμενή τους επιχείρηση.


Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τέσσερις οργανισμοί: ως Συντονιστής η MC Institute for Public Relations (MCIPR), το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας από την Ελλάδα και τέλος η Kalys Solutions (η εταιρεία η οποία, εκτός από εταίρος, είναι αυτή που συνέγραψε την πρόταση για την επιχορήγηση του προγράμματος BaSE). Επιπρόσθετα ως συνεργαζόμενοι φορείς συμμετέχουν η BPW Nicosia και η Young BPW Cyprus. Οι εν λόγω οργανισμοί, συμμετέχουν ως συνεργαζόμενοι φορείς με στόχο την παροχή βοήθειας για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος και προς την διάχυση των αποτελεσμάτων.
Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Μάρτιο του 2015 και θα έχει διάρκεια 18 μηνών (με ημερομηνία λήξης τον Οκτώβριο του 2016). Κατά τη διάρκεια υλοποίησής του, σκοπός είναι να φτιαχτούν προϊόντα και εργαλεία τα οποία θα μπορούν να παρέχουν την βοηθητική εκπαίδευση στους νέους όσον αφορά τον επιχειρηματικό κόσμο και τον τρόπο δημιουργίας, διαχείρησης και ανάπτυξης μιας επιχείρησης. Συγκεκριμένα θα δημιουργηθεί ιστοσελίδα (www.baseproject.eu), στην οποία θα περιέχεται εκπαιδευτικό υλικό σχετικό με την εκκίνηση, και διαχείριση επιχειρήσεων. Αυτό θα συνοδευτεί με την δημιουργία λογισμικού προγράμματος τρισδιάστατης απεικόνισης πραγματικού εργασιακού περιβάλλοντος (virtual reality simulation game). Μέσω του εν λόγο παιχνιδιού, οι χρήστες, θα μπορούν να εξασκήσουν τις ικανότητες και δεξιότητες τους, παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις στην εξέλιξη και πορεία του παιχνιδιού και, άρα, της εικονικής τους επιχείρησης. Επιπρόσθετα, με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, θα παρέχεται στους χρήστες τελική αξιολόγηση μέσω της οποίας θα μπορούν να πάρουν πληροφόρηση σχετικά με τις αδυναμίες τις οποίες θα έχει αναγνωρίσει το λογισμικό και πώς να τις αντιμετωπίσουν.


Τα εργαλεία αυτά θα είναι έτοιμα τον Ιανουάριο το 2016 και μέχρι και το τέλος του Προγράμματος θα ακολουθήσει μία σειρά σχετικών δραστηριοτήτων με στόχο την καλύτερη απορρόφηση της γνώσης και διάχυση αποτελεσμάτων (παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές ημερίδες και σεμινάρια σε Κύπρο και Ελλάδα).
Θα μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα, καθώς και από τα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook page: https://www.facebook.com/Become-a-Successful-Entrepreneur-940697769307952/?ref=hl
Twitter: https://twitter.com/BaSe2015project

 

Για εγγραφή στο συνέδριο πατήστε εδώ — Click here to register for the conference 

  • Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν 
  • The conference registration is free of charge
  • Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης
  • A certificate of participation will be issued to all registered participants