ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


1. Για όσους δεν δηλώσουν συμμετοχή online, εγγραφές θα γίνονται και κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου στον προθάλαμο του κτηρίου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων (κάτω από το Café Nero, μπροστά από την αίθουσα 010). Ώρες εγγραφών:

  • Παρασκευή 5/2, 9πμ – 4μμ
  • Σάββατο 6/2, 9πμ – 2μμ

2. Από τον σταθμό των εγγραφών πρέπει να περάσουν όλοι όσοι έκαναν online εγγραφή για να δηλώσουν την παρουσία τους και να πάρουν τα υλικά του συνεδρίου. Όσοι θα παρακολουθήσουν το συνέδριο και Παρασκευή και Σάββατο, χρειάζεται να περάσουν από τον σταθμό εγγραφών και τις δύο μέρες.

Στις αίθουσες θα μπορούν να εισέρχονται μόνο όσοι έχουν την καρτέλα «Συμμετέχοντα», η οποία είναι μέσα στα υλικά.

Για τον πιο πάνω λόγο, παρακαλούμε τους συμμετέχοντες να προσέρχονται νωρίτερα από την ώρα της θεματικής ενότητας που τους ενδιαφέρει, για να προλαβαίνουν να ολοκληρώνουν τη διαδικασία εγγραφής.

3. Με την εγγραφή, κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα να προσέλθει σε όποιες παρουσιάσεις τον ενδιαφέρουν. Πιστοποιητικό συμμετοχής θα δοθεί σε όλους τους εγγεγραμμένους σύνεδρους.

4. Ο αριθμός των συνέδρων που θα εισέρχονται στις αίθουσες θα είναι ανάλογος του αριθμού θέσεων κάθε αίθουσας. Για αποφυγή ταλαιπωρίας παρακαλούμε να προσέρχεστε έγκαιρα στο χώρο.

5. Για τα εργαστήρια με περιορισμένο αριθμό θέσεων, προτεραιότητα έχουν όσοι έκαναν προ-εγγραφή. Σε περίπτωση κενών θέσεων, προτεραιότητα θα έχουν όσοι προσέλθουν πρώτοι έξω από την αίθουσα του εργαστηρίου, αφού πρώτα έχουν κάνει εγγραφή στο συνέδριο.

6. Πιθανές αλλαγές στο πρόγραμμα θα ανακοινώνονται σε ενημερωτικό πίνακα που θα υπάρχει στο σταθμό εγγραφών.

7. Για τους σύνεδρους θα πωλούνται κουπόνια φαγητού σε ειδικές τιμές. Επίσης το απόγευμα της Παρασκευής διοργανώνεται networking event στις 6μμ, στο “The U pub” που βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτηρίου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων.